Ceremóniamester: Atis

Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_001.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_002.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_003.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_004.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_005.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_006.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_007.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_008.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_009.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_010.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_011.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_012.jpg Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető slide_013.jpg

Kedves Ifjú Pár!

Általában nem vállalok kikérést. Ezért is kivételes a fenti videó, ahol a szülőköszöntéssel vontuk össze a kikérést két nyelven, beltéren.


Atis vagyok.
Szakmám szerint villamosmérnök, de a hétköznapjaimat inkább nyilvános beszéd trénerként és szónokként élem.
A hétvégéimet pedig (angol, magyar nyelvű) ceremóniamesterként.

Most, hogy lassan elérkezik a Nagy Nap, gondolom, hogy tele vagytok izgalommal, tervekkel és elképzelésekkel. Mint sok más pár életében, így biztosan a Ti életetekben is igen komoly feladat az esküvő megszervezése és alaposan körül is jártátok már a témát. Az életről szerzett 34 éves tapasztalatom egyik, talán legfontosabb mérföldköve az volt, hogy felismertem, mennyire hasznos tanácsot kérni olyan valakitől, aki egy adott területen nálam nagyobb tapasztalattal rendelkezik.

Az én célom nem az, hogy egy sablonokból felépített, hagyományos esküvő megszervezésére vegyelek rá Titeket. Sokkal inkább szeretem az eddig látottakat, tapasztaltakat arra használni, hogy lehetőségeket tárjak fel előttetek:
  • Miben lehet és érdemes gondolkozni még?
  • Mivel nyújthatnánk még többet a násznépnek, amitől különlegesnek fogják érezni magukat?
  • Milyen váratlan fordulatot csempészhetnénk a Nagy Napba, amitől a legemlékezetesebb esküvővé válik mindenki számára?
És mivel tehetnénk igazán személyessé a Ti számotokra, hogy Ti is érezhessétek, hogy tényleg körülöttetek forog a világ azon a napon.

Mindezekhez én csak ötleteket adok, amelyek közül Ti tudjátok kiválasztani a leginkább tetszőt.
Az én dolgom nem az, hogy a vendégek előtt sziporkázva ellopjam a showt. A feladatom, hogy ügyeljek azokra az apró finomságokra, melyeket Ti talán akkor és ott észre sem vesztek, de meghatározóak a vendégek számára. Ahogyan hozzászólok a vendégekhez, ahogy hellyel kínálok valakit, vagy ahogy a buliban a háttérből felpörgetem a hangulatot.

Eszköztáramból a rugalmasság, a mosoly és a valódi érdeklődés segít, hogy igazán nagyszerűvé tudjuk varázsolni a Nagy Napot.

Mielőtt elhatároznátok magatokat, javaslom, hogy üljünk le beszélgetni és kicsit megismerni egymást!

Oké, oké, de hogyan kommunikálsz?

2018-ban egy kedves pár megosztotta velem az esküvőjükön készült videó nyersanyagát. Ebből állt össze az alábbi videó arról, hogy hogyan működöm munka közben.
Remélem segít abban, hogy jobban megismerhessetek.


Visszajelzések


Niki és Zsolt

„Még egyszer szeretnénk megköszönni a munkádat, sőt szebben kifejezve a baráti támogatásodat!
Olyan érzésünk volt végig, mintha egy kedves barát lennél a násznépből, aki minden kívánságunkat lesi és szívből segít, hogy minden a legjobban menjen. A családunk és a násznép maximálisan pozitívan, elismerően nyilatkozott rólad és munkádról!
Mielőtt megismertünk téged, a legnagyobb esküvői félelmem a ceremóniamesterrel kapcsolatban volt! Féltem hogy sok lesz, vagy éppen kevés, nem tudja eléggé uralni majd a helyzetet, de Te a lehető legjobban vezetted az események sorozatát!
Mindent köszönünk, Atis.
Örülünk hogy megismertünk, s hogy a nagy napunk részese voltál.”


Fruzsi és Norbi

„Köszönünk mindent, minden csodálatos volt, nagyon örülünk, hogy végül Téged választottunk! Sok pozitív visszajelzést kaptunk a munkádról az esküvő után és mi is abszolút meg voltunk elégedve.
A kérdőívet kitöltöttük, negatívumot nem is tudtunk beleírni, még fejlődés szempontjából sem. Saci barátja brit, egész jól érti már a magyart, de azért néha kell neki fordítani. Az esküvőn rá is szólt Sacira, hogy ne fordítson, mert mindent, amit mondtál tisztán értett.
Szóval egy szó, mint száz, ha most kezdenénk szervezni az esküvőnket, akkor is Téged választanánk!
Köszönünk mindent még egyszer!”


Anikó és Jan

„Kitöltöttem a kérdőívet de szeretnénk ezúton is még egyszer megköszönni a munkádat. Nagyon jól kezelted a váratlan helyzeteket, a családunkat, engem... (sorry ha türelmetlen voltam) és a vendégek szemével egy idézem "csillagos 5ös" esküvőt vezényeltél le :)
Nekem nagyon hamar elment és életünk legszebb napja volt.
Ha kérdeznek, biztos ajánlani foglak!
Üdv a szép kis családodnak is és még sok sikert a további őrült menyasszonyokhoz!”Válasz e-mail küldéséhez kattints a borítékra:
herendigabor@herendigabor.hu
back to top

HERENDI GÁBOR - RENDEZÉS ÉS LEVEZÉNYLÉS EGY KÉZBEN
tel.: +36 30 949 0378   e-mail: herendigabor@herendigabor.hu   web: www.herendigabor.hu és www.hgrendezveny.hu