Herendi Gábor esküvői blog

Bevállalós esküvői- és szertartáshelyszínek

Szerző: Herendi Gábor ★ 2020-07-23 20:51

Avagy: mit keres az esküvőszervező a romtemplom tetején?


Legyen az egy aprócska kápolna vagy egy eldugott szeglet valahol az országban; egy káprázatos panoráma; vízpart, tópart, tengerpart vagy akár egy elhagyatott épület; egy romtemplom; egy csodaszép fa valahol a semmi közepén….. talán nem is lehet végére érni a felsorolásnak, annyira sok „nemisgondoltamvolna” bájos helyszín van kicsiny kis hazánkban is, ahol különleges és nagyon egyedi esküvőt vagy szertartás lehet(ne) szervezni.

Mi imádjuk a kalandokat és a kihívásokat és nagyon be tudunk lelkesedni, ha egy pár bevállalósabb és olyan esküvői helyszínben gondolkozik, ahol szó szerint még a madár sem jár….. bár az ilyen helyszíneknek rengeteg hátulütője is van. Ugyanis még a legelhagyatottabb helyszín is valakié, egy magánszemélyé, de nagyon sok esetben önkormányzati tulajdonban van, így oda mindenképpen területfoglalási engedélyt kell szerezni, ezen kívül nem kis feladat a terület rendezése és a szükséges infrastruktúra kiépítése.

De nem kell ezektől sem megijedni, a területfoglalási engedélyek megfizethetőek és minden problémára meg van már a megfelelő megoldás. Állítjuk mindezt esküvőszervezőként a lehető leghatározottabban és magabiztosabban, aztán az már a mi gondunk, hogy hogyan birkózunk meg ezen akadályok megoldásával. Eddig mindig valahogy megoldottuk….

Mostanában rengeteget kalandoztunk a Balaton-felvidéken, de keresztül-kasul bejártuk a Balatont, a Villányi – Szekszárdi – Tokaji borvidéket és egyéb különleges helyszíneket, ezen kívül az esküvők és helyszínbejárások alkalmával Magyarország eldugottabb részeit is volt alkalmunk felfedezni, így a listánk csak bővül és folyamatos felfedezésben vagyunk, nyitott szemmel nézzük az egyedi esküvői helyszíneket. Ha olyan helyen járunk, mint például egy romtemplom, arra felmászunk, hogy körülnézzünk és megszemlézzük a terepet, ha egy csodaszép fa kerül az utunkba, megállunk és álmodozunk, ki tudja, egyszer még visszatérhetünk…

Természetesen senkit sem szeretnénk butaságokba belehajszolni, egy kültéri helyszín rengeteg rizikót rejt magában, küzdeni az elemekkel és legfőképpen az időjárással, amelyre nem biztos, hogy tudunk B tervet felállítani, nem mindig móka és kacagás, ezért van olyan helyzet, amikor az ötletet el kell engedni. Ettől függetlenül számos kültéri és egyedi helyszínen bizonyítottuk, hogy kivitelezhető az esküvő és mindig megfontolt és alapos körültekintéssel javasoljuk csak az esküvői helyszíneket. Valahogy a természetközeliség, a táj romantikája csábító, amennyiben ilyenben gondolkoztok az esküvő vagy a szertartás kapcsán, keressetek bennünket bizalommal!


Írta: Benya Eszter
Fotók:
Szalay Mona
Tóth András

Egy libanoni - magyar esküvő Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Esküvőszervezés négy és fél hónap alatt Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Álomesküvő - Szolgáltatók a Nagy Nap előkészületeinél Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Az utolsó esküvő a balatonfüredi Villa Vitae-ben Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Gasztronómiai ízutazás a Platán Gourmet étteremben Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
A jó ceremóniamester 7 ismérve Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Legfontosabb szempontok egy ceremóniamester kiválasztásakor Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
EsküvőTV Herendi Gáborral 2. adás - esküvői fotósok Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Esküvő kiállítások és internetes esküvői fórumok Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Bombabiztos tippek az esküvői beszédhez Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Sírás és mosolygás egyszerre, rendhagyó esküvői szertartások Gáborral Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Nyakunkon az esküvő és a vírus második hulláma Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Bevállalós esküvői- és szertartáshelyszínek Szerző: Herendi Gábor
Most megnyitva
Koronavírus vagy extrém időjárás: miért szükséges B tervet készíteni? Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Hogyan változtatja meg az esküvőszervezést a koronavírus-járvány Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
A villányi IT esküvő HG verzióban Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom
Bemutatkozás Szerző: Herendi Gábor
Elolvasom

e-mail cím: herendigabor@herendigabor.hu        telefon: +36 30 949 0378
back to top
esküvőszervezés