Herendi Gábor esküvői blog

Gasztronómiai ízutazás a Platán Gourmet étteremben

Szerző: Herendi Gábor ★ 2021-05-21 08:41

Két éves előkészítő munka után szombaton hivatalosan is megnyitott a Platán Gourmet étterem, amely a Platán Udvarház és Platán Bisztro mellett várja a csúcsgasztronómia iránt érdeklődőket.

 Óriási megtiszteltetésnek érezzük, hogy részt vehettünk a szakmai megnyitón, ahol Pesti István Michelin csillagos séf és csapata - Erdélyi Emese, Fábián Krisztián, Kovács Krisztina, Prónik Balázs, Sáhó Lilla, Szabó Kevin és Thurányi Enikő- nyolc fogásos degusztációs menüsorral mutatta be a tavasz jegyében megkomponált színes, virágos, rendkívül izgalmas ételeit.

Minden egyes étel megalkotása rendkívüli kreativitásról tanúskodik, amelyet a természet közelsége, az Eszterházy család által hátrahagyott történelmi múlt, valamint a magyar konyhaművészet inspirált. A zöldségek és a fűszerek a Platán étterem saját kertészetéből származnak, amely még vonzóbbá teszi számunkra az amúgy is minden tekintetben kifinomult hozzáállást, amelyet a Platán a hazai porondon képvisel.

A Platán Gourmet étterem varázslatos fine dining ételei esküvők és rendezvények csúcsélménye is lehet azoknak, akik nyitottak az elmélyült, szofisztikált gasztronómia iránt.

De szavak helyett inkább mutatjuk a menüsort és az ételeket, amelyekről egyszerűen csak annyit tudunk írni, hogy fantasztikus volt!

Köszönjük Platán Gourmet étterem!

További képek:
facebook.com/HerendiGaborEventsWeddings/posts/2028470167306300



Egy libanoni - magyar esküvő Egy libanoni - magyar esküvő Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Esküvőszervezés négy és fél hónap alatt Esküvőszervezés négy és fél hónap alatt Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Álomesküvő - Szolgáltatók a Nagy Nap előkészületeinél Álomesküvő - Szolgáltatók a Nagy Nap előkészületeinél Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Az utolsó esküvő a balatonfüredi Villa Vitae-ben Az utolsó esküvő a balatonfüredi Villa Vitae-ben Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Gasztronómiai ízutazás a Platán Gourmet étteremben Gasztronómiai ízutazás a Platán Gourmet étteremben Szerző: Herendi Gábor
Most megnyitva
A jó ceremóniamester 7 ismérve A jó ceremóniamester 7 ismérve Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Legfontosabb szempontok egy ceremóniamester kiválasztásakor Legfontosabb szempontok egy ceremóniamester kiválasztásakor Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
EsküvőTV Herendi Gáborral 2. adás - esküvői fotósok EsküvőTV Herendi Gáborral 2. adás - esküvői fotósok Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Esküvő kiállítások és internetes esküvői fórumok Esküvő kiállítások és internetes esküvői fórumok Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Bombabiztos tippek az esküvői beszédhez Bombabiztos tippek az esküvői beszédhez Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Sírás és mosolygás egyszerre, rendhagyó esküvői szertartások Gáborral Sírás és mosolygás egyszerre, rendhagyó esküvői szertartások Gáborral Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Nyakunkon az esküvő és a vírus második hulláma Nyakunkon az esküvő és a vírus második hulláma Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Bevállalós esküvői- és szertartáshelyszínek Bevállalós esküvői- és szertartáshelyszínek Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Koronavírus vagy extrém időjárás: miért szükséges B tervet készíteni? Koronavírus vagy extrém időjárás: miért szükséges B tervet készíteni? Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Hogyan változtatja meg az esküvőszervezést a koronavírus-járvány Hogyan változtatja meg az esküvőszervezést a koronavírus-járvány Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
A villányi IT esküvő HG verzióban A villányi IT esküvő HG verzióban Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow
Bemutatkozás Bemutatkozás Szerző: Herendi Gábor
Elolvasomright arrow

e-mail cím: herendigabor@herendigabor.hu        telefon: +36 30 949 0378
back to top
esküvőszervezés